Η μεθοδευμένη υπαγωγή μας στην "Αντιτρομοκρατία"...

Η μεθοδευμένη υπαγωγή μας στην “Αντιτρομοκρατία”…

Το 1971 κοινοποιείται απ’ τις ΗΠΑ το Εγχειρίδιο Εκστρατείας, το οποίο νουθετεί σε «Επιχειρήσεις {από}Σταθεροποίησης», φέρει τις υπογραφές των στρατηγών Westmorland και Wicklam, υιοθετείται απ’ όλους τους υπευθύνους Μυστικών Υπηρεσιών των χωρών-μελών του ΝΑΤΟ. Με την υπαγωγή των χωρών στο Εγχειρίδιο, συντελείται γενική εκχώρηση της επικυριαρχίας στο ΝΑΤΟ, αφού μεταξύ άλλων ο Στρατός μιας χώρας δεν είναι υποχρεωμένος να στηρίζει την Κυβέρνηση αν εξ’ αιτίας του ακραίου εθνικισμού της βάζει σε κίνδυνο τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ και το ΝΑΤΟ δύναται να εξετάσει τη δυνατότητα μεταβολής των δομών μιας χώρας αν η Κυβέρνησή της δεν παρουσιάζει όψη Φιλελεύθερης Δημοκρατίας!! Σε ανάλογες περιπτώσεις «οι στρατιωτικές μυστικές υπηρεσίες οφείλουν να πραγματοποιήσουν ειδικές επιχειρήσεις, ώστε να πειστεί η κοινή γνώμη για την επικινδυνότητα και κατ’ επέκταση για την επιτακτική ανάγκη της καταπολέμησης»!!

Με την εφαρμογή του Εγχειριδίου επιτυγχάνεται η εκκαθάριση της ιστορικής ηγεσίας των ανατρεπτικών Οργανώσεων Φράξια Κόκκινος Στρατός στη Γερμανία και Ερυθρές Ταξιαρχίες στην Ιταλία δια μέσω φόνων των στελεχών τους και αντικατάστασής τους από ηγετικά επιτελεία φίλα προσκείμενα στο Εγχειρίδιο και στην Νέα Τάξη Πραγμάτων, αφού πρώτα έχει προβεί σε σειρά προσχεδιασμένων αιματηρών-βομβιστικών χτυπημάτων, ώστε να νομιμοποιηθεί στη συνείδηση της κοινής γνώμης η αναγκαιότητα των δολοφονιών ή συλλήψεων. Μια σειρά πραξικοπηματικών ενεργειών σε Ιταλία κατά τα μολυβένια χρόνια επιτείνουν τον εκφοβισμό των μαζών, αν και εκ των υστέρων τα ιστορικά στοιχεία ενοχοποιούν πλήρως ως συντονιστές τη CIA -τη μασονική στοά «Προπαγάνδα 2»- ακροδεξιές οργανώσεις. Αρχή της στρατηγικής της Έντασης αποτελεί η πολύνεκρη βόμβα στην Αγροτική Τράπεζα του Μιλάνου με 18 νεκρούς και 84 τραυματίες, κατά την οποία κατηγορείται ο αναρχικός Πιέτρο Βαλπρέντα, κατηγορητήριο το οποίο κατέρρευσε για να έρθουν στο φως οι αληθινοί υπαίτιοι, μέλη μίας νεοφασιστικής Οργάνωσης «Νέα Τάξη», και οι καθοδηγητές, βασικά στελέχη της CIA. Οι χρηματοδοτήσεις περνούν κυρίως μέσω της αμερικανικής τράπεζας Franklin National Bank, μέλος της μασονικής στοάς. Καταγράφεται η σκηνοθετημένη απόπειρα δολοφονίας του υπουργού Ρουμόρ απ’ τον δήθεν αναρχικό Μπερτόλι, ο οποίος ωστόσο αποδεικνύεται πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών και η επίθεση απότοκο της προ-πραξικοπηματικής δράσης της φασιστικής οργάνωσης Ρόδο των Ανέμων.

 

Γενικότερα πρόκειται για την επιχείρηση Stay Behind, συντονισμένη απ’ τη CIA, η οποία επιφορτίζεται με:

 

  • συγκρότηση ακροδεξιών οργανώσεων και τρομοκρατικών χτυπημάτων

  • υπόθαλψη ακραίου εθνικισμού κι επιστράτευση ακροδεξιάς προπαγάνδας

  • προμήθεια εκρηκτικών εξοπλισμών και όπλων των ακροδεξιών ομάδων

  • πολύνεκρα χτυπήματα σε υπαίθριους ή δημόσιους χώρους

  • δολοφονία του Άλντο Μόρο

  • εγκαθίδρυση της Δικτατορίας των Συνταγματαρχών στην Ελλάδα το 1967

  • επίθεση και διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας

  • σύσταση μυστικών στρατών με συγκεντρωτική πειθαρχία

Η Επιχείρηση Stay Behind υποχρέωνε όλες τις χώρες του ΝΑΤΟ να υπογράψουν επίσης πως: «δεσμεύονται να ανεχθούν και να μην παρεμποδίσουν τις αντάρτικες οργανώσεις με ακροδεξιό προσανατολισμό». Στην Ελλάδα κωδικοποιήθηκε ως επιχείρηση «Κόκκινη Προβιά», στη Γερμανία ως «Schwert», στην Ιταλία ως «Gladio», στην Ελβετία ως «Ομάδα Πληροφοριών και Ασφαλείας».

Δεν είναι τυχαία η εμφάνιση της Χρυσής Αυγής αμέσως μετά την πτώση της Δικτατορίας στην Ελλάδα. Στην εποχή της αχαλίνωτης Δημοκρατίας, ή έτσι τουλάχιστον πιστεύει ο λαός, τα μαχαιρώματα μεταξύ πρακτόρων και χαφιέδων δίνουν και παίρνουν. Η Χρυσή Αυγή ξεπηδά απ’ τη μήτρα του Πλεύρη, επιδίδεται σε εύρεση διεθνών ερεισμάτων για να καταπλεύσει στις ακτές του CEDADE, νεοναζιστικό κόμμα της Ισπανίας, το οποίο συστήνεται το 1966 και η εξάπλωσή του εδράζεται στην φιγούρα της «πνευματικής αδελφότητας» και απ’ την εκκίνηση της ιδρύσεώς του αποπειράται να ελκύσει τους προβολείς επάνω στην φασιστική υπόστασή του, σαν κεντρομόλος πανευρωπαϊκή δύναμη, στις ευρωεκλογές του 1999 θα υπάρξει συνεργασία των δύο συνιστωσών. «Η Νέα Δημοκρατία ήθελε μεν να παίρνει τους ψήφους των ακροδεξιών, αλλά και να παρουσιάζεται και σαν κεντρώο φιλελεύθερο κόμμα. Για το σκοπό αυτό το κράτος, χρησιμοποιώντας τους ανθρώπους των μυστικών υπηρεσιών, που αναμφισβήτητα υπήρχαν στον εθνικιστικό χώρο, διέβαλλε συστηματικά και εμπόδιζε κάθε προσπάθεια για ένωση του εθνικιστικού μετώπου. Επιπλέον χρησιμοποιεί μια προσφιλή στις υπηρεσίες τακτική, την τακτική της λεγόμενης χαφιεδολογίας, που πρώτος είχε εφαρμόσει για να διαλύσει το ΚΚΕ ο υπουργός του καθεστώτος της 4ης Αυγούστου Μανιαδάκης» αναφέρει ο ίδιος ο Μιχαλολιάκος, ο οποίος το 1984 διορίζεται απ’ τον έγκλειστο Παπαδόπουλο, τέως δικτάτορα, στη θέση του αρχηγού της ΕΠΕΝ. Η προσωπική γνωριμία των δύο έχει τελεστεί στις φυλακές του Κορυδαλλού, όπου και ο νεαρός Μιχαλολιάκος ήταν κρατούμενος. Ο κύριος Ψαρράς στο βιβλίο του Η μαύρη βίβλος της Χρυσής Αυγής διατείνεται πως «…για αδιευκρίνιστους λόγους η κυβέρνηση Καραμανλή επέλεγε τις πτέρυγες των χουντικών για να στεγάσει τους νεοφασίστες, που κατηγορούνταν ως βομβιστές της μεταπολίτευσης». Παρόλο που η σχέση των δύο εμφανίζεται πολύπλευρη, η διαιώνιση παλαιοτέρων εσωτερικών αντιθέσεων θα τους φέρει εκ νέου αντιμέτωπους, με αποτέλεσμα την παραίτηση του Μιχαλολιάκου απ’ την ηγεσία της ΕΠΕΝ.

Ακολουθεί η δεκαετία του 2000, επονομαζόμενη σαν δεκαετία των συλλαλητηρίων με τους οπαδούς του κινήματος να ξεχύνονται στους δρόμους οπλισμένοι με σιδερολοστούς για να δονήσουν την ατμόσφαιρα με εθνικιστικά συνθήματα. Το 1990 ο Βαρβιτσιώτης, Υπουργός Αμύνης αναγκάστηκε να παραδεχτεί δημόσια πως: «Έλληνες Κομάντος (ΛΟΚ) και CIA οργάνωσαν ένα βραχίονα δικτύου για να προβληθεί αντάρτικη αντίσταση.» Στις 10 Δεκέμβρη 1992 επιτίθενται στην ΑΣΟΕΕ και η κανιβαλική εριστικότητα συνεχίζει για να εκτονωθεί δια μέσω της καταστροφής του μπαρ Ο μάγος του Οζ και της διακομιδής των Σαπουνά και Υφαντή, αριστερών φρονημάτων, στο νοσοκομείο ύστερα από άγρια επίθεση εναντίον τους. Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ περιορίζεται σε επίρριψη ευθυνών σε αναρχικούς. Προσαγωγές 9 υπόπτων έγιναν για τα μάτια, αφού δεν κρατήθηκαν ούτε καν τα στοιχεία τους, ενώ οι μηνύσεις των θυμάτων κατέληξαν στο αρχείο. Το τελικό ανακοινωθέν της Αστυνομίας αρκέστηκε στην αναφορά ενός και μοναδικού συλληφθέντος, ενός 17χρονου μαθητή, ο οποίος διένειμε έξω απ’ την ΑΣΟΕΕ αντεθνικές προκηρύξεις!!!

(συνεχίζεται στην επόμενη σελίδα)

Σχετικά...

Pages: 1 2 3 4

Leave a Reply