Η Αλεπού στο παζάρι

Η Αλεπού στο παζάρι

Τις μέρες που πέρασαν παρακολουθήσαμε θεατρικές παραστάσεις αξιοζήλευτες απ’ τον καλύτερο Υποκριτή.

Α) Στο παλκοσένικο «Ήρωες»:

  • να «παλεύουν» τάχα για την «πάταξη του Φασισμού» και της «δικαίωσης της Δημοκρατίας», ενώ στην ουσία και μόνη η παρουσία τους έξω απ’ το Εφετείο να εκλιπαρεί την «ετυμηγορία», αναγνώριζε την ισχύ του θεσμικού οργάνου=σάπιο οικοδόμημα της «Δικαιοσύνης» & νομικό οπλοστάσιο περιφρούρησης της ίδιας της οντότητας που γεννά τον Φασισμό, δες Κράτος.

  • να «παλεύουν» τάχα για την πορεία στην επέτειο του Πολυτεχνείου, του οποίου οι πραγματικοί κι αφανείς αγωνιστές σηκώθηκαν απ’ τον τάφο με τα οστά τους να τρίζουν απ’ την ψευτιά, αφού τα κομμουνιστικο-αριστερά Κόμματα, αποδεικνύουν τη σοσιαλδημοκρατική συμπεριφορά τους βάζοντας πλάτη στις διαδικασίες καταστολής, και ο αυτό-προσδιοριζόμενος «αντι-εξουσιαστικός Χώρος», μεταλλαγμένος σε απόληξη της προαναφερόμενης Αριστεράς με «ταξικό πρόσημο», συναινεί στην επιβολή της σημερινής Δικτατορίας υπακούοντας σε Απαγορευτικά-Καραντίνες και ζητιανεύοντας «δικαιώματα κι επιδόματα». Ξέχασαν ωστόσο να αναφέρουν κάτι χιλιάδες ανθρώπους που βγήκαν χωρίς κομματική σφραγίδα στο μέτωπο και με κίνδυνο της ατομικής τους ακεραιότητας για τη διατήρηση της Μνήμης και όχι της καλλιγωμένης Ιστορίας, το σήμερα και την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ που όλοι οι προαναφερθέντες μαζί με την κυβέρνηση καταπατούν και καπηλεύονται.

  • να συμμετέχουν σε θρησκευτικού ύφους λιτανείες και να ζητούν νομικό αντίβαρο προς «ισονομία των Πολιτών».

 

Κυρίαρχα πολιτισμικά αφηγήματα με πνεύμα καννιβαλιστικό, που ενσαρκώνει απληστία, να προκαλεί «φυλετικές αντιδράσεις» ως αέναη αναλογικότητα Καλού-Κακού εγκλωβισμένη στην ανακύκλιση του Χρόνου με τον ναζιστικό-αντιναζιστικό, σε κάθε περίπτωση γραφειοκρατικά σταλινικό-προτεσταντικό, πειρασμό αλληλο-επιβολής στην εκπλήρωση των «κατ’ επείγοντων μέτρων για τη Δημόσια Υγεία» και «θωράκιση του ΕΣΥ».

 

Β) Στο υποβολείο «Ειδικοί»:

  • γιατρουδάκια της Συμφοράς διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για την επικινδυνότητα «διασποράς του ιού» εργαλειοποιώντας τον αριθμό κρουσμάτων, περισσότερα tests-αυξημένος αριθμός κρουσμάτων ή αντιστρόφως, τα οποία δεν δηλώνουν σε καμμία των περιπτώσεων νοσογόνο λοίμωξη του αναπνευστικού αλλά μια θετικότητα δημιουργικής λογιστικής θανάτου, της οποίας το άθροισμα μετατρέπεται σε εργαλείο διαχείρισης-προβολής-προπαγάνδας για την υπέρ-τρομοκράτηση των κατοίκων του πλανήτη. Δόκιμο να αναφερθεί ότι σε Εφετείο στην Πορτογαλία οι Δικαστές Margarida Ramos de Almeida και Ana Paramés έκριναν τη διαδικασία PCR ως «Αναξιόπιστη» και κατ’ επέκταση τη λογική της καραντίνας «Παράνομη», η οποία δικαστική απόφαση έτυχε κατάργηση ανάρτησης!!.

  • Δημοσιογραφίσκοι της Συμφοράς αναλαμβάνουν την εσωτερικοποίηση των απαγορεύσεων από τους πολίτες, με σκοπό τη μετατροπή του Εγκλεισμού σε «εκούσια ευθύνη».

 

Όσο να πεις ένα δράμα το ζουν τα πληρωμένα τσιράκια, επιτετραμμένοι να στερεοποιήσουν με την προπαγάνδα τους την καλοστημένη φάκα που στήνει το Κράτος. Και να θυμάσαι «Άρη μου είναι πολλά τα λεφτά»!

 

Γ)   Στις κερκίδες «θεατές», Φοβικοί-Αρνητές-Ψεκασμένοι-Δικτατορολάγνοι, όλοι αντάμα συγκρότησαν το τεράστιο Κοινό του Θεάτρου, δεξαμενή που ευρωσταίνει τον κοινωνικό αυτοματισμό:

  • απ’ τη μια «υπεύθυνοι πολίτες» κράζουν για αυστηρότερα μέτρα «κατά της ασύμμετρης απειλής». Ως γνήσιοι αρρωστοφοβικοί-θανατοφοβικοί πανέτοιμοι να ΜΗΝ ΖΟΥΝ αποδέχονται τη φυλάκισή τους, υπό την προσδοκία της επιμήκυνσης της Ζωής, αλλά χωρίς αναρώτηση περί του οφέλους μιας ζωής πλήρως ψηφιοποιημένης σε γυάλινο κλουβί.

    Οι «έγγυρες-επιστημονικές» νουθεσίες με το τεχνολογικό τους μαστίγιο και την πολιτική «μέριμνα» πειθαναγκάζει το «φανταράκι-Υπήκοο» να τηρεί ευλαβικά την όποια διαταγή-εντολή. Αυτό-ρουφιανεύεται προσφέροντας προσωπικά του δεδομένα σε μεγάλες πλατφόρμες επεξεργασίας αφ’ ενός με τη γνωστοποίηση των μετακινήσεών του και αφ’ ετέρου με την παροχή DNA του γεννετικού του κώδικα μέσω των μοριακών tests! Ρουφιανεύουν με «αφελή δολιότητα» του Καταδότη ως απόδειξη της «κοινωνικής του τακτικότητας» όλους τους συν-Υπηκόους, που συνάντησε, στα βρόχια της υγιεινίστικης μπατσαρίας, αν βρεθεί «θετικός» στον ιό. Επικαλούνται μονίμως το Σύνταγμα, αντιπροσωπευτικό εγχειρίδιο της μεταπολιτευτικής αστικο-τεχνο-δημοκρατο-δικτατορίας. Εντρυφεί κυρίως στα νομοθετήματα «οικολογικού ενδιαφέροντος» και «προσλήψεων» στα Συστήματα Εκπαίδευσης και Υγείας.

  • στην απέναντι όχθη «ανεύθυνοι», στους οποίους προ-χρεώνεται κάθε πιθανό σενάριο καταστροφής, τολμούν να έχουν δεχτεί τον Θάνατο ως αναπόσπαστο μέρος της Ζωής και του Κόσμου, κι επομένως ζουν τις στιγμές τους ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ. Κάνουν πάρτυ. Αγγίζουν κι αγγίζονται. Επιμένουν να δουν τον γέρο πατέρα τους, επειδή θεωρούν, πως καλύτερα ο ηλικιωμένος να πεθάνει μέσα στην αγκαλιά των δικών του κι ας ζήσει λιγότερο παρά στην απομόνωση και να ζήσει περισσότερο. Άσε που έχουμε και τους ερωτευμένους, ξέρεις αυτό το είδος υπό εξαφάνιση σαν τους «ψεκασμένους» που φυτρώνουν συνέχεια απροειδοποίητα όσο κι αν τους ραντίζουμε με roundap προς εξολόθρευση, να «παρανομούν» για να περάσουν τις διαχωριστικές γραμμές δήμων και νομών για να συναντηθούν.

 

Στα απόνερα του θεατρικού οίστρου τα κρούσματα της Covid-19 αυξάνουν με «τραγικό ρυθμό», σε σημείο που η «αντιπολιτευτικές δυνάμεις», λέμε τώρα διότι διακρίνουμε μιαν «ομοψυχία» των Κομμάτων εν είδει μιας «εθνικής συνεννόησης και ενότητας» άνευ προηγουμένου, να επιμένουν για «Επίταξη» κλινών από τον ιδιωτικό Τομέα τάχα από ενδιαφέρον «κομμουνιστικού-ανθρωπιστικού» τύπου για τους πάσχοντες, τους Κλινικάρχες να διαφωνούν εγείροντας θέμα «ασφάλειας των ασθενών», επειδή δεν έχουν την «κατάλληλη κατάρτιση-εκπαίδευση», ώστε να αντιμετωπίσουν τον ασθενή από Covid, ή με Covid λίγο μας απασχολεί το ‘παν κι οι «Ειδικοί», και την κυβέρνηση να υποχωρεί εν τέλει μπρος στο «θανατικό». Συνεργώντας έτσι σ’ ένα καλό οικονομικό deal κοροϊδεύοντας τον Υπήκοο, αφού στην Επίταξη προβλέπεται ούτως ή άλλως «αποζημίωση προσδιοριζόμενη από διοικητικά δικαστήρια», κάτι που ήδη προέβλεψαν να έχουν κατοχυρώσει στο Κυνοβούλιο με ανάλογο νόμο.

Στα απόνερα επίσης η «Εκπαιδευτική Τηλεόραση», η οποία παρουσιάζει μια ρομποτική συναλλαγή ανάμεσα σε «εκπαιδευτικούς-Vampirs» και σε μικρούληδες, τους οποίους στοχεύει το Κράτος να ρομποτοποιήσει!

(Συνεχίζεται στην επόμενη σελίδα)

Σχετικά...

Pages: 1 2 3 4 5

Leave a Reply