Η μεθοδευμένη υπαγωγή μας στην "Αντιτρομοκρατία"...

Η μεθοδευμένη υπαγωγή μας στην “Αντιτρομοκρατία”…

Η αλεπού και τ’ αλεπουδάκια της…

Στο βάθος του ψυχροπολεμικού αλλά και μετά-ψυχροπολεμικού τοπίου φαίνονται οι φιγούρες: της Ρωσίας, η οποία ενδύθηκε τη προληπτική της χλαίνη συνάπτοντας συμμαχία με χώρες της Κεντρικής Ευρώπης, και των ΗΠΑ, οι οποίες συνδέθηκαν με την «αδερφούλα» Βρετανία πιο στενά χαράσσοντας στη δορά αιώνιο όρκο και το αίμα που έσταξε επικύρωσε την κολεγιά υπό την κωδικοποιημένη προσηγορία «UKUSA», απόληξη των αρχικών της ονομασίας της κάθε χώρας, United Kingdom και United States of America. Κατ’ εφαπτομένη οργανώνεται με χειρουργική ακρίβεια η παλινόρθωση του νεοφασισμού δια μέσω της επιβεβλημένης ανάγκης της ποινικής καταστολής της τρομοκρατίας, η οποία όπως αποδεικνύουν τα ιστορικά αρχεία, ενορχηστρώνεται απ’ τους ίδιους τους πρωτουργούς της, αφού οι Μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ σε συνεργασία με αυτές των Νατοϊκών χωρών:

 

  • συντονίζουν τρομοκρατικές κινήσεις αλλά κατασκευάζουν ενόχους προς διαπόμπευση και αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης,

  • καναλιζάρουν οργανώσεις δήθεν αντιστασιακές που αναλαμβάνουν αποτρόπαιες πράξεις.

  • παρεισφρέουν απευθείας σε αντιστασιακούς πυρήνες και χειραγωγούν τους ιδιοτελείς σκοπούς τους προς στερέωση της «αντιτρομοκρατικής» αναγκαιότητα.

 

Δεν είχε προλάβει το αίμα να στεγνώσει λοιπόν στο ευρωπαϊκό έδαφος και τα φασιστικά μανιτάρια φύτρωναν παντού με την ανοχή του Βατικανό, το οποίο κυριευόταν απ’ τον πανικό της ποδηγέτησης της επιρροής του-των κυβερνήσεων, οι οποίες χρειάζονταν την καθολική καταπολέμηση της «Δημοκρατίας» τους, ώστε να έχουν απτά ερείσματα για τις «αντιτρομοκρατικές» τους μεταρρυθμίσεις-των εργοδοτών, οι οποίοι αντικαθρέφτιζαν στο φαινόμενο την ύστατη ελπίδα τους προς περιορισμό των εργατικών διεκδικήσεων. Οι Βιομήχανοι χρηματοδοτούν ανέκαθεν τις φασιστικές οργανώσεις επιδοτώντας τις εφημερίδες και τις δράσεις τους.

 

Συνακόλουθα:

 

  • στην Ιταλία συστήνεται το «Κόμμα του οποιοδήποτε Ανθρώπου», πρόδρομος πλείστων μικρότερων ομάδων, όπως Στρατός της απελευθέρωσης-Εθνικό Κόμμα Εργασίας-Ενωτικός Σύνδεσμος Πατριωτών-Δέσμες Επαναστατικής Δράσης, με σημείο επαφής τους τις δοξασίες σχετικά με τον Μουσολίνι και την πατρίδα-σχεδιασμούς αγκυλωτών σταυρών-βανδαλισμούς σε τάφους. Αποκορύφωμα είναι το ΜΣΙ, αυτό-βαπτιζόμενο ως Κόμμα των Φτωχών, το οποίο κατάφερε παρεμβάσεις σε πολλές αυτοδιοικήσεις ανά την ιταλική επικράτεια-σε εργατικά συνδικάτα-σε βουλευτικά αξιώματα δια της εισαγωγής του στη Βουλή. Υπεύθυνο για πάρα πολλά «τρομοκρατικά» χτυπήματα, τα οποία είχαν αρχικά αποδοθεί σε εξτρεμιστικές οργανώσεις. Οι έρευνες απέδειξαν τους άρρηκτους δεσμούς του ΜΣΙ με ανώτερους αξιωματικούς του Στρατού και με στελέχη του ΝΑΤΟ και της CIA, όπως αναφέρει σε μελέτη του ο Giuseppe Gaddi. Το 1974 εκπρόσωποι της Ιταλικής Κυβερνήσεως παραδέχονται δημόσια πως «η πατρότητα των ομαδικών δολοφονιών, που ξεπερνούν την απλή βία, ανήκει σε ιθύνοντες ναζιστικής-φασιστικής προελεύσεως.»

  • στο Έσσεν της Γερμανίας την 1η Δεκέμβρη του 1946 γίνεται ψηφοφορία και το αποτέλεσμα δηλώνει με ποσοστό 72% υπέρ του άρθρου 41 του Συντάγματος, στο οποίο προβλεπόταν η κοινωνικοποίηση της βιομηχανικής παραγωγής, απόφαση η οποία αμέσως παραχαράσσεται, αφού οι Χριστιανικές Ενώσεις τάσσονται διαμετρικά αντίθετες και ως εκ τούτου η κατάργηση των μονοπωλίων αναστέλλεται για να επιστρέψει πάραυτα η Οικονομία στις επιταγές της «Νυρεμβέργης» παρ’ όλη την ευθύνη για τα ειδεχθή εγκλήματα του ναζισμού. Με νόμο επιτρέπεται η εκ νέου θεμελίωση του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος και επιστρέφουν στις ηγετικές θέσεις της κρατικής μηχανής-του Στρατού-της Αστυνομίας-της Δικαιοσύνης όλοι εκείνοι που είχαν απομακρυνθεί ως συνεργάτες του Ναζισμού!! Δημιουργούνται τα ναζιστικά μορφώματα της «Οντέσσα», η οποία επιφορτίζεται με την διάσωση του Άιχμαν και φυγάδευσή του στη Νότια Αμερική με τη βοήθεια θρησκευτικών Οργανώσεων- της «Κοινότητας των Ελευθέρων Γερμανών»-του «Μπλοκ της Εθνικής Ενότητας»-της «Πρώτης Λεγεώνας»-της «Δράσης για την Ελευθερία της Επιστήμης»-της «Κοινότητας των Ευσεβών Γερμανών» και άλλων, τα οποία ενσωματώνονται στην Εν-Πε-Ντε, ηγετική Ναζιστική Οργάνωση με το 76% των μελών της να προέρχονται κατευθείαν απ’ το Κόμμα του Χίτλερ. Αρχίζει επίσης μία σωρεία δολοφονικών ενεργειών σε ολόκληρη τη χώρα, οι έρευνες καταδεικνύουν εμπλοκή του ΝΑΤΟ – θρησκευτικών οργανώσεων – Εκδοτικών Εταιρειών, οι οποίες προπαγανδίζουν με λαϊκισμούς το αίσθημα της «ανωτερότητας». Μετέπειτα έρευνες καταδεικνύουν επίσης τη χρηματοδότηση από την ίδια την Γερμανική Κυβέρνηση της οργάνωσης DJO, στην οποία 18 παραφασιστικά παρακλάδια προσφυγικής νεολαίας προπαγανδίζουν ανοιχτά «τη διαφορά στις καθεστωτικές σχέσεις Ανατολής-Δύσης και πως η επίτευξη της Ειρήνης δεν είναι δυνατή». Την ίδια στιγμή ο ΟΗΕ αρνείται να παραπέμψει τη Γερμανία για υπόθαλψη ναζιστικών οργανώσεων με παρότρυνση διάλυσής τους ως όφειλε σύμφωνα με το άρθρο 3§1, στο οποίο καθίσταται σαφές πως «οι αρμόδιες αρχές προβαίνουν σε διάλυση οργανώσεων που αναβιώνουν ρατσιστικές-ναζιστικές τακτικές»!!

(συνεχίζεται στην επόμενη σελίδα)

Σχετικά...

Pages: 1 2 3 4

Leave a Reply