Η μεθοδευμένη υπαγωγή μας στην "Αντιτρομοκρατία"...

Η μεθοδευμένη υπαγωγή μας στην “Αντιτρομοκρατία”…

Όλα αυτά είναι υπέρ-αρκετά για να οδηγήσουν την Ευρώπη σε χαοτικές καταστάσεις παρ’ όλο που διανύει «καιρούς Ειρήνης», ώστε να δεχτεί αβίαστα τις απαραίτητες νομοθετικές αλλαγές και τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό ελέγχου προς επίρρωση της ευστάθειας!!

1 Η NSA και η αντίστοιχή της σε Ευρωπαϊκό έδαφος GCHQ είναι οι πυλώνες υποκλοπής συνδιαλέξεων και πάσης φύσεως εκπομπών σε διαπλανητική εμβέλεια. Στην παρεούλα προσχώρησαν εκ των υστέρων και η αυστραλιανή DSD -η νέοζηλανδική GCSB- η καναδική CSE. Η πίτα των λαθρακροάσεων διανέμεται ως εξής: Η GCHQ ενδιατρίβει σε «λεπτομέρειες» ευρωπαϊκής-ρωσικής-αφρικανικής προελεύσεως, η DSD καταβροχθίζει όποια μαρτυρία εκπέμπεται σε Ασία-περιοχή Ειρηνικού, οι GCSB – CSE επιλαμβάνονται των γεωγραφικών τμημάτων της Αμερικανικής Ηπείρου και κάποιων στην Ευρώπη. Όλες βέβαια επιδαψιλεύουν τιμές μέχρι το χώμα στη «Μανούλα» NSA, στην οποία καταλήγουν προς αποσαφήνιση όλα τα ευρήματα, τροφή που δίδεται απ’ τους υπερσύγχρονους δορυφόρους IMMARSAT και INTELSAT. Συν των χρόνω αποφασίστηκε και περαιτέρω ανάθεση αρμοδιοτήτων σε επιμέρους «αυτιά και μάτια». Το κυκλικό γράφημα με την ανάδειξη ποσοστού δικαιοδοσίας διαμορφώνει τους έκκεντρους πυρήνες του: Σούγκαρ Γκρόουβ στις ΗΠΑ-Λάτριμ στην Οττάβα – Μένγουιθ Χιλ στο Γιορκσάιρ – Μπαντ Αϊμπλίνγκ στη Γερμανία – Βάση Τσέλτενχαμ στη Βρετανία – Γιακίμα στην Ουάσινγκτον – Μπάκλεϊ Φιλντ στο Κολοράντο – Σαμπένα Σέκα στο Πουέρτο Ρίκο – Μόρουνστόου στην Κορνουάλη – Πάιν Γκαπ στην Αυστραλία – Σολ Μπέι στην Αυστραλία – Κογιαρένα στην Αυστραλία – Γουάιχοπ στη Νέα Ζηλανδία – Άκτιο στην Πρέβεζα Ελλάδος. Κι εδώ ας διασαφηνιστεί η ημερομηνία ιδρύσεως της Βάσης στο Άκτιο, η οποία είναι το 1985, εν μέσω Προεδρίας Παπανδρέου, ο οποίος εξανίστατο με το ένθερμο σύνθημα «…έξω οι Βάσεις».

2 Η θωράκιση με τις έκτακτες νομοθεσίες περί αντιτρομοκρατίας!

Η Ευρωπαϊκή Ένωση το 1990 καταδικάζει τη συγκρότηση παραστρατιωτικών δικτύων και διαμαρτύρεται για τις αξιώσεις των αξιωματούχων του ΝΑΤΟ να ηγούνται του παράνομου δικτύου διακίνησης πληροφοριών, προάγγελμα της εξαναγκαστικής υπαγωγής στην τροχιά της αντιτρομοκρατίας, την οποία κατέστρωσαν τεχνηέντως τα ίδια συμφέροντα. Κατά συνέπεια και γενικότερα στο ευρωπαϊκό έδαφος διπλασιάζονται τα όρια προφυλάκισης – στρατικοποιείται η Αστυνομία και η ανάκριση περιέρχεται στην αρμοδιότητά της -νομιμοποιούνται τα βασανιστήρια δια μέσω των φυλακών υψίστης ασφαλείας, της πλήρους αισθητηριακής απομόνωσης, των λευκών κελιών-θεσπίζονται τα αδικήματα Γνώμης και Υποψίας όπως και το δικαίωμα αποκλεισμού υπόπτων δικηγόρων-κατοχυρώνεται το ανεξέλεγκτο δικαίωμα της Αστυνομίας σε θανατηφόρα χτυπήματα όπως και η αδειοδότησή της να προβαίνει σε έρευνα ή και σύλληψη σε χώρους και άτομα χωρίς σχετικό ένταλμα-διασφαλίζεται η ελεύθερη ανάκριση κατηγορουμένου χωρίς να του γνωστοποιείται η κατηγορία.

Κατόπιν τούτου οι ιθύνοντες ευθυγραμμίζονται στις εντολές του σχεδίου ECHELON, το οποίο πέραν των πληροφοριών προς παγίωση Ειρήνης, λέμε τώρα, διαχειρίζεται κάθε στοιχείο ικανό δια μέσω κατάλληλης χρήσεως να σταθεί επωφελές για των αμερικανικών συμφερόντων πολυεθνικών. Δικαιοπραξίες μονομερείς εκπίπτουν οιαδήποτε ποσοστιαία δυνατότητα διαφανούς προσβάσεως άλλων υπηκοοτήτων εταιρειών, οι οποίες καταφεύγουν σε νόμιμα κι ένδικα πλέον μέτρα προς άγραν της απρόσκοπτης συμμετοχής τους, ή εμπλοκή ποια η διαφορά για μας τους κοινούς θνητούς, στον χορό των εκατομμυρίων.
Τα ένδικα μέτρα απαλείφονται, πως αλλιώς, με άλλα που θα τα αντικαταστήσουν. «Όλοι οι πολιτικοί του Κόσμου, που πρόκειται να γίνουν Πρωθυπουργοί ή Πρόεδροι Κρατών, εγκρίνονται ή απορρίπτονται από συγκεκριμένη Επιτροπή, εμφωλεύουσα στο ως άνω σχήμα και η οποία αποτελείται από Εκπροσώπους της οικογένειας Ροκφέλλερ-Διευθύνοντες Συμβούλους Πολυεθνικών, κυρίως των Goldman Sacs, Coca Cola, Fiat, General Elektrik-Χρηματιστές, συνήθως της Wall Street», σύμφωνα με τη ρήση του κυρίου Στριγά. Ακόπως τεκμαίρεται πως μετά την έγκριση αναλαμβάνει η CIA, θυγατέρα πιστή της NSA, την πλύση εγκεφάλου των μαζών και την πριμοδότηση των εκλεκτών με οικονομικές ενισχύσεις. Για να μην έχουμε αμφιβολία πως ο Τσίπρας από φοιτητής αδύνατος κι επαναστάτης μετουσιώθηκε σε σοβαρό μέσης ηλικίας ευτραφή ηγεμόνα. Εδώ ας εστιάσουμε και στ’ αλεπουδάκια-κάστες, οι οποίες αυτοβούλως ξεπουλούν τη χώρα τους και συμβάλουν στη διαιώνιση του κοινωνικού κανιβαλισμού, σαν τους συμβολαιογράφους, οι οποίοι, αφού εξασφάλισαν προσφάτως την ηλεκτρονική τους παρέμβαση σε πλειστηριασμούς κατοικιών, επομένως και αδιακώλυτη άσκηση του επαγγέλματός τους κι ακόμη πιο επομένως με τις αμοιβές τους να μην φυλλορροούν, αποχώρησαν απ’ το αίτημα περί δικαιώματος των «εξαθλιωμένων» ανά την επικράτεια να μην χάνουν την οικία τους. Χωρίς να στιγματίζονται κάποιες φατρίες δρώντας πίσω απ’ την οθόνη, θα συνεχίζουν «…να βουτούν κοχλιάριον εις την χύτρα». Εν τω άμα και το θάμα…

«Ο Φασισμός έχει ευρωπαϊκή προέλευση. Από εδώ ξεκίνησαν οι μηχανισμοί του θανάτου και ο Ολοκληρωτισμός που γέννησαν τον τρόμο και τον οργανωμένο φόνο. Η Δημοκρατία βρίσκεται σε Κρίση, το Περιβάλλον υποφέρει, η Πολιτική έχει εκφυλιστεί σ’ ένα τσίρκο κενολογιών χωρίς όραμα.» σύμφωνα με τη ρήση του Rob Riemen.

Στη βαθιά πολιτισμική κρίση ελλοχεύει ο βάκιλος της Πανούκλας. Η τρομοκρατία λοιπόν είναι η απόλυτη εξουσία και δρομολογείται απ΄ την ίδια την Εξουσία. «Ιστορικά είναι αδιέξοδη, επειδή οδηγεί με μία αδήριτη αναγκαιότητα στην αποτελμάτωση της κίνησης. Πολιτικά είναι επικίνδυνη, επειδή προκαλεί τη διευρυμένη αναπαραγωγή κατασταλτικών μεθόδων, εναντίον των οποίων υποτίθεται ότι στρέφεται.», όπως διατείνεται ο κύριος Κλεάνθης Γρίβας.

Επιστέγασμα η φτωχοποίηση των μαζών. «Η φτώχεια είναι ένα μέσον αποδυνάμωσης κοινωνικό και πολιτικό. Τα ανθρώπινα δικαιώματα πλήττονται όλο και περισσότερο και αυτοί που τα παραβιάζουν με τρόπο αισχρό σε παγκόσμιο επίπεδο επικαλούνται ως πρόσχημα υποκριτικό την προστασία αυτών των δικαιωμάτων.» όπως αναφέρεται στο βιβλίο «La  pauvreté un  défi  pour  les droits  de  l’ Homme», το οποίο αποτελεί έρευνες του Centre de Recherche  sur  les Droits  de  l’ Homme  et  le Droit Humanitaire στο Université Panthéon-Assas κα ιεκδόθηκε το 2009 απ’ τις éditions A. Pendore στο Παρίσι και απ’ τις εκδόσεις του Ιδρύματος Μαραγκόπουλος στην Ελλάδα.

Να μην κάνει καμία εντύπωση λοιπόν που η δίκη της Χρυσής Αυγής για τα έκτροπά της δεν έχει τέλος. Να μην μας κάνει εντύπωση που οι πληροφοριοδότες της Αστυνομίας καταθέτουν μηνύσεις εναντίον της για τα δεδουλευμένα τους. Τον προσεχή Σεπτέμβρη θα εκδικαστεί η πρωτοφανής υπόθεση με τον πληροφοριοδότη να απαιτεί 4,5 εκατομμύρια ευρώ, όπως συμφωνήθηκε κατά τη μόνιμη συνεργασία του με τις διωκτικές Αρχές. Η καταβολή της αμοιβής πραγματοποιείται από τα «ειδικά κονδύλια του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και της ΕΥΠ!!!

Φτάσαμε σε σημείο να λέμε «καλημέρα» με όλη την αυθεντικότητα, που ίσως διακατέχει κάποιους, και να μην ξέρουμε σε ποιον την απευθύνουμε, αφού ο φασιστικός κίνδυνος δεν έχει υποστεί πλήρη ανάσχεση αλλά συνεχίζει να τροφοδοτεί ισχυρά ρεύματα με τρόπο φανερό η συγκεκαλυμμένο.

Στον Κόσμο της Υποκρισίας να μην μας προξενεί τίποτα εντύπωση…

 

 

 

* Το γυροσκόπιο αντίληψης της Ευαγγελίας Τυμπλαλέξη οδυνάται για τα κακώς κείμενα στον Πλανήτη. Νιώθει να πάλλεται σε χώρο μαγνητικά απομονωμένο και η πυξίδα έχει χαθεί.

Σχετικά...

Pages: 1 2 3 4

Leave a Reply